Varumärken Det finns 14 varumärken

per sida
Visar 1 - 12 av 14 artiklar
 • Bagsac

  Väskorna från Bagsac tilltalar den självständiga kvinnan med en uttalad känsla för mode och stil.  Looken kan beskrivas som feminin med en glammig touch. Stilfulla material tillsammans med lyxiga detaljer mixas och matchas för att skapa väskor som blir den perfekta accessoaren för alla tillfällen.

 • Carlobolaget AB

  Sedan 1921 har väskor varit vår passion. Damväskor, resväskor, plånböcker, kundunika produkter är det vi brinner för! Känslan för skinn och material i kombination med modern design är det som gör oss unika.

 • Daniel Ray

  Daniel Ray är ett väl etablerat varumärke som har funnits på marknaden sedan 1989 och det finns nu representerat i över 45 länder. Daniel Ray ger dig moderna kvalitetsväskor i syntet till ett mycket bra pris. De breda kollektionerna hos Daniel Ray erbjuder någonting för alla, oavsett ålder och kön.

  Daniel Ray – wear your bag.

 • Exentri

  THE EXENTRI EXPERIENCE

  The Exentri® Wallet

  Always handy, always at hand Store your most important valuables with card access just a thumb flick away!

 • iDeal of Sweden

  iDeal Of Sweden startade 2009 med en idé, en idé om att ta fram en modeaccessoar i form av att kombinera plånbok och mobilskydd och således förenkla vardagen för människor i rörelse. 2009 lanserades den första mobilplånboken på den svenska marknaden av iDeal och blev snabbt en stor succé med över 10.000 sålda iDeal Wallet genom den egna e-butiken. Idag finns iDeal Of Swedens produkter till samtliga telefoner på den internationella marknaden i omsorgsfullt utvalda material och ett stort utbud av färger.

 • Jaimie Jacobs

  We believe that it's the little things in life that make us truly happy. In everything we do we aspire to make those little things extra special and enjoyable. 

  We are focused on making products with unexpected and clever features, that are beautifully hand-crafted out of the best materials and focused on making life more exciting, convenient and just more fun. 

 • Le Salle

  Le Salle är varumärket för dig som söker en plånbok, ett nyckelfodral eller mobilfodral av hög kvalitet. Under varumärket Le Salle finner du smålädervaror i två olika typer av skinn: oxläder och älgskinn.

  Produkterna i oxläder är tillverkade i vegetabiliskt garvat skinn från Italien. Det är ett härligt skinn med en mycket lyxig känsla. Älgskinn är ett mjukt, men ändå slittåligt material. Det passar utmärkt att använda för småläder.

 • Maricci

  Maricci är ett märke med snygga och tuffa väskor som följer trenderna. 
  Aftonväskor och handväskor från Maricci passar kvinnan som tycker om att byta väska för att matcha kläder och humör. Här finns bland annat draperade aftonväskor med strass, handväskor med någon läcker detalj såväl som formstarka handväskor med grafiska uttryck.

 • Paul Chriz

  Under varumärket Paul Chriz finner ni välgjorda väskor och plånböcker i olika skinntyper av hög kvalitet. Det finns kollektioner i kalvskinn med härlig mjuk känsla såväl som i tufft präglat oxläder. Här finns allt från modeväskor i trendiga färger och attraktiva detaljer till funktionella portföljer och datorväskor i stilfullt utförande. 
   
  Paul Chriz är varumärket för kvinnan och mannen som med sin väska eller plånbok vill göra ett intryck, uttryck, eller avtryck i tiden.

 • The Chesterfield Brand

  The Chesterfield Brand är ett trendigt märke som är helt rätt i tiden med sina skinnväskor i vintagelook. Både portföljer, bagar och axelväskor går att få i det tuffa vingageskinnet som blivit enormt populärt de senaste åren.  Kollektionerna består mestadels av unisexmodeller.
  En väska från The Chesterfield Brand är tidlös och känns lika rätt idag som imorgon.

 • The Monte

  The Monte är idag ett av Skandinaviens starkaste varumärken för skinnväskor. Varumärket introducerades på marknaden år 2000 och dess populäritet har konstant vuxit sedan dess. The Montefinns nu representerat i ett 10-tal länder och ledordet för varumärket är ”Value for Money”. 

  Väskorna görs i buffelskinn med olika finish: ett med vackert glänsande yta, ett annat som är mjukt och följsamt samt ett rustikt med ”Vintage”-look.  Modellerna sträcker sig från tidlösa klassiker till trendrätta modeväskor.

 • Tony Perotti

  TONY PEROTTI tillverkar väskor och plånböcker i hög kvalitet, handtillverkade klassiker kombinerade med mode och funktion. Tony Perotti respekterar miljön, därför används ekologiska garvmetoder till väskor, mappar, plånböcker och tillbehör som inte är giftiga för människor eller natur. 

  TONY PEROTTI startade för 39 år sedan och är ett familjeföretag.

  TONY PEROTTI väskor, plånböcker, mappar, korthållare och tillbehör är unika och speciella. Metoden med vegetabilisk garvning tar fram de naturliga märkena till ytan, avslöjar spår av liv med lädermärken, repor och rynkor.

  Tony Perotti väskor skapas utifrån personliga upplevelser, modets tendenser och med hög kvalitet.

Visar 1 - 12 av 14 artiklar

Follow us on Facebook