Företagsinformation

Välkommen till Empeco empeco.se !

Här hittar du mycket intressanta produkter av hög kvalitet för upp till 40% lägre priser än i vanliga butiker. Eftersom vi endast säljer via internet och webshop, håller vi våra omkostnader nere och kan därmed sätta lägre försäljningspriser. För de flesta av våra produkter ingår fraktkostnaden i priset, då vi menar att du som kund direkt ska se det totala priset för produkten/produkterna du köper.

För närvarande erbjuder vi följande:
Produkter från Tony Perotti ® , ett exklusivt italienskt skinnmärke. Vi erbjuder varor från två olika produktlinjer: Greenline och Italico. Båda produktlinjerna innehåller olika plånböcker, nyckelfodral, IPhone® -fodral och fodral för övriga telefoner.

Produkter från Tru Virtu ® , ett exklusivt tyskt märke med produkter i borstad metall: plånböcker, korthållare och skal till Iphone ® 4/4S.
Plånböckerna och korthållarna skyddar mot oönskad RFID-scanning.


Välkommen att se våra produkter på följande websidor:
empeco.se (webshop)
http://www.tradera.com/butik/Empeco (butik på Tradera)
https://www.facebook.com/empeco.hb (Facebook-sida)
Om du vill ha löpande information om nya produkter och aktuella erbjudanden, gilla oss på Facebook ® .

Marianne & Peter
Empeco AB
559009-4958
Godkänt for F-skatt


Som företag är vi nystartade, men vi som startat företaget har många års erfarenhet inom branschen på olika sätt. Våra kunder är vår viktigaste tillgång, och ger den bästa servicen för att du som kund ska bli nöjd.


Follow us on Facebook